Certificate

Dla mediów

ARTI UNICI artisan brands to unikalna marka prozdrowotnych produktów pochodzących z najczystszych regionów świata. Napoje i wyroby rzemieślnicze pochodzą bezpośrednio od najlepszych producentów: herbaty specialty, kombuche skalne, kawy rzemieślnicze i kiszone specjały.

Każdy produkt posiada wyjątkowe właściwości zdrowotne, pyszny smak i piękne opakowanie. Probiotyczne napoje i wyroby, produkowane pod marką ARTISAN BRANDS, posiadają unikalną specyfikację, która wyróżnia je pod względem właściwości zdrowotnych i smakowych.

Dzięki temu sprzedaż i popularność naszych bestsellerów rośnie w zaskakującym tempie. Najbardziej popularne to Kombucha Skalna DA HONG PAO i Herbata Skalna DA HONG PAO z rezerwatu przyrody Wuyi Shan oraz kiszone specjały i grzyby z Puszczy Białowieskiej.

DBAJ  O  ZDROWIE

Herbata skalna zmienia wodę w aksamit i zaskakuje smakiem
Herbata skalna zmienia wodę w aksamit i zaskakuje smakiem - taką opinię usłyszeliśmy od Klienta, który po raz pierwszy spróbował DA HONG PAO, czyli najbardziej legendarną herbatę skalną z kolekcji ARTISANTEA. Ta recenzja spodobała nam się najbardziej, chociaż inne opinie o DA HONG PAO, pozostawione przez Klientów naszego sklepu oraz innych sklepów poza granicami Polski, również zaskakują nadzwyczaj pozytywnie.
ARTI UNICI - pochodzenie i prozdrowotne produkty
ARTI UNICI wywodzi się z oryginalnego połączenia dwóch zwrotów w języku włoskim: articoli unici, czyli produkty unikalne oraz artigiani unici, czyli wyjątkowi rzemieślnicy. Ta nazwa symbolizuje pyszne, prozdrowotne napoje i produkty pochodzące bezpośrednio od najlepszych rzemieślników. ARTI UNICI artisan brands tworzy i propaguje zdrowe napoje i produkty posiadające unikalne właściwości lecznicze.
Gongfu Cha i Wuyi Shan
Wszystko zaczęło się w górach 武夷山 Wuyi Shan. Tu pierwszy raz doświadczyliśmy magii ceremonii herbacianej Gongfu Cha, która odbyła się w starożytnej buddyjskiej świątyni Hui Yuan. Tu narodziła się ARTISANTEA, o czym ze szczegółami opowiemy później.
Gongfu Cha i Da Hong Pao
GONGFU CHA - to umiejętność przygotowania herbaty w mistrzowskim stylu. Ceremonii herbacianej towarzyszy całkowita harmonia i koncentracja wszystkich zmysłów. Sama ceremonia jest celebracją życia tu i teraz, która niesie ze sobą pewne bardzo ważne wartości i przebiega według jasno określonych zasad.

W górach 武夷山 Wuyi Shan wierzą, że do uzyskania najlepszej herbaty potrzebne są trzy najważniejsze elementy: Dobrzy przyjaciele - Dobra woda - Dobra herbata.
Zaufane Opinie IdoSell
4.98 / 5.00 130 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2022-05-30
Obsługa na najwyższym poziomie, zarówno przed jak i po zamówieniu. Sklep godny polecenia rodzinie i znajomym. Polecam :)
2022-04-10
Profesjonalna obsługa plus błyskawicznie dostarczona przesyłka. Osobisty kontakt zaskakujący ale potwierdzający najwyższe standardy. Dziękuję. Na pewno wrócę.

Dbamy o Twoją prywatność

pixel