Certificate

Dla mediów

ARTI UNICI artisan brands to unikalna marka prozdrowotnych produktów pochodzących z najczystszych regionów świata. Napoje i wyroby rzemieślnicze pochodzą bezpośrednio od najlepszych producentów: herbaty specialty, kombuche skalne, kawy rzemieślnicze i kiszone specjały.

Każdy produkt posiada wyjątkowe właściwości zdrowotne, pyszny smak i piękne opakowanie. Probiotyczne napoje i wyroby, produkowane pod marką ARTISAN BRANDS, posiadają unikalną specyfikację, która wyróżnia je pod względem właściwości zdrowotnych i smakowych.

Dzięki temu sprzedaż i popularność naszych bestsellerów rośnie w zaskakującym tempie. Najbardziej popularne to Kombucha Skalna DA HONG PAO i Herbata Skalna DA HONG PAO z rezerwatu przyrody Wuyi Shan oraz kiszone specjały i grzyby z Puszczy Białowieskiej.

DBAJ  O  ZDROWIE

Herbata skalna zmienia wodę w aksamit i zaskakuje smakiem
Herbata skalna zmienia wodę w aksamit i zaskakuje smakiem - taką opinię usłyszeliśmy od Klienta, który po raz pierwszy spróbował DA HONG PAO, czyli najbardziej legendarną herbatę skalną z kolekcji ARTISANTEA. Ta recenzja spodobała nam się najbardziej, chociaż inne opinie o DA HONG PAO, pozostawione przez Klientów naszego sklepu oraz innych sklepów poza granicami Polski, również zaskakują nadzwyczaj pozytywnie.
Zaufane Opinie IdoSell
4.97 / 5.00 111 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2020-08-16
Zamówienie przebiegło bardzo sprawnie, do odbioru następnego dnia.
2020-09-23
Polecam. Artykuły najwyższej jakości i profesjonalna obsługa.
pixel